Tel: +36-30-677-8356 - H-P: 8:00-17:00

Rólunk

Autent Hungária Kft.

Az Autent Hungária Kft. tevékenysége a 2004-es alapítása óta elsősorban ipari létesítmények hő- és füstelvezető rendszereinek karbantartása, szervizelése.

Ezen kívül vállaljuk ipari létesítmények hő- és füstelvezető rendszereinek beépítését, átalakítását, társasházak hő- és füstelvezető rendszereinek felülvizsgálatát, valamint ipari szekcionált kapuk, gyors mozgású kapuk, rámpa kiegyenlítők, illetve dokkoló rendszerek szakszerű beépítését, karbantartását, javítását, szervizelését.

A cég tulajdonosi köre 2019-ben megváltozott, a COLT Hungária Kft., mint szakmai befektető tulajdonossá vált. A változás közvetlenül nem érinti a napi működést, azonban az új tulajdonos által biztosított jelentős mértékű hozzáadott érték további előnyöket biztosít partnereinknek. A COLT Hungária Kft. annak a Colt Csoportnak a része, amely a világ több mint nyolcvan országában kínál megoldásokat a hő– és füstlevezetés, valamint a lég– és klímatechnika területén.

Ugyanebben az évben az Autent Hungária Kft. vezetősége úgy döntött, hogy bővíti a szolgáltatásait az FSi Ltd. által gyártott passzív tűzvédelmi anyagok beépítésével, kereskedelmével, teljes körű, kizárólagos forgalmazásával.

Projektjeink

Megtekintés

Accreditations

Associations